Sökes: lokala berättelser och bilder till Riksteaterns föreställning Vi som bor här.


Genom detta formulär bidrar du med material till föreställningen Vi som bor här, när den spelar på din ort. Svara på de frågor du önskar, lämna övriga fält tomma.

OBS! Insamlingen på de flesta orter avslutades den 4 september, men för Hofors och Nordmaling fortsätter den till den 30 september.

En lista på alla orter där Vi som bor här kommer att spelas hittar du i turnéplanen på www.riksteatern.se/visomborhar

Obs! Om den mediafil du vill ladda upp är större än 100 MB ber vi dig skicka den via wetransfer.com till visomborhar@riksteatern.se
 • Lokala favoritplatser
  En plats i naturen som du uppskattar och har en egen relation till. Vad gör den här platsen så speciell för just dig? Kanske är det bara du som känner till och älskar den, kanske är den omtyckt av många. Det vi söker är de personliga vardagliga berättelserna snarare än de spektakulära vyerna – det kan handla om ett minne, en känsla du förknippar med platsen, eller något du brukar göra där. Vi söker i första hand platser som ligger i samma trakter som orterna där vi kommer att spela. Och: om du har så vill vi gärna ha bild/videomaterial från din särskilda plats, som kan användas i föreställningen för att ge andra en glimt av hur det ser ut där.
 • Krockar mellan människa och natur
  Tillfällen då natur och människa hamnat på kollisionskurs på din ort. Då människan invaderade och störde naturen – eller tvärtom. Det kan vara stort eller smått, djupt allvarligt eller komiskt – från hotade djurarter och utsläppsolyckor till älgar i poolen och allt däremellan. Om det finns är bildmaterial även här en stor bonus.
 • En person att intervjua
  Under varje föreställning kommer vi intervjua en lokal personlighet med nära anknytning till naturen. Det kan vara alltifrån en klimatforskare till en eldsjäl som brinner för återvinning, eller hon som höll på att bli påhoppad av björnar när hon var ute och plockade svamp. Det viktiga är att det är en intressant person med något av berätta.
 • Dela med dig en berättelse, bilder eller videoklipp
  Något annat du vill dela med dig av som berör naturen och människans relation till den, som du tror vi kunde ha glädje av i arbetet med uppsättningen? En artikel, berättelse eller annan text?

  Videoklipp eller bild/bilder från platsen där du bor, favoritplatser, unik natur, krockar eller samspel mellan människa och natur. Eller bara en djur/naturbild du tagit och vill dela med dig av.

  Om din fil är större än 100 MB ber vi dig skicka den via wetransfer.com till visomborhar@riksteatern.se
 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: doc, docx, txt, pdf, rtf, xls, xlsx.
 • Dra filer hit eller
  Accepterade filtyper: jpg, jpeg, png, gif, mp3, mov, avi, wmv, midi, mid, pdf, mp4, m4v. • This field is for validation purposes and should be left unchanged.